Vychutnejte si pudink jinak: Zde jsou 3 skvělé tipy na přípravu

Už jste četli?

pudinkové tiramisu
potřebujeme:

1 balíček Dr. Oetker Protein Puding Vanilka
300 ml mléka
3 PL cukru
dlouhé piškoty – cca 10 ks
černou kávu
50 ml amaretta
1 PL hnědého cukru a kakaa
Lahodné pudinkové tiramisu.

postup:

Puding uvaříme podle návodu, dáme ho do misky a za občasného míchání necháme mírně vychladnout. Nachystáme si černou kávu, kterou osladíme cukrem a dochutíme trochou amaretta. Do misek vrstvíme piškoty namočené v kávě, posypané kakaem a pudink.

citrónové košíčky
potřebujeme:

1 rozválené listové těsto
1 balíček Dr. Oetker Puding ar. citron
citronovou kůru
500 ml mléka
3 PL cukru
domácí džem (např. jahodový nebo rybízový)
drobné ovoce a bylinky na dozdobení
Svěží citrónové košíčky.

postup:

Z listového těsta vykrajujeme menší kolečka (můžeme použít klasické vykrajovátko na linecké koláčky), přibližně 1 cm od okraje provedeme po obvodu tenký zářez. Takto nachystané kolečka upečeme dozlatova. Po upečení zatlačíme střední část lžičkou dovnitř, okraje zůstanou nabobtnalé – vytvoří se tak lístkový košíček. Na dno dáme trochu džemu a pak uvařený citrónový pudink. Dáme vychladit a před servírováním dozdobíme drobným ovocem a mátou.

Jesenný dezert
potřebujeme:

1 balíček Dr. Oetker Puding Karamel
500 ml mléka
3 PL cukru
ovesné sušenky – cca 125 g
2 PL arašídového nebo mandlového másla
koření: špetku hřebíčku, 1 lžičku skořice, 1 lžičku kardamomu
šlehačku na servírování
Vynikající karamelové poháry.

postup:

Ovesné sušenky umeleme s dvěma lžícemi mandlového nebo arašídového másla. Měly by mít konzistenci mokrého písku. Karamelový pudink uvaříme podle návodu, dochutíme ho kořením – hřebíčkem, kardamomem a skořicí. Do pohárků navrstvíme puding a sušenky. Dáme vychladit. Servírujeme s kopečkem šlehačky posypané skořicí.

- Komerční sdělení -spot_img
- Komerční sdělení -spot_img

Mohlo by vás zajímat:

- Komerční sdělení -spot_img

Více od autora

- Komerční sdělení -spot_img